Pudinková buchta se zakysankou

Buchtu jsem nakrájela na 9 ks.

Nutriční hodnoty jsou uvedené na 1 ks.

199 kcal – 9 g B – 19 g S – 9 g T


 

 20210622125925_IMG_3678-01

Na hranatou formu 20x20cm
 
Těsto: 
 
Pudink:
--
  • 250 g zakysané smetany 12%
 
Postup:
 
V míse vyšleháme žloutky, pyré, mléko, kokosák a flavdrops. Poté přidáme mouku, protein, pdp, sodu a kakao. V jiné míse vyšleháme bílky do sněhu a opatrně ho vmícháme do těsta. Těsto nalijeme do formy vyložené pečícím papírem. Poté si klasicky uvaříme pudink a ten navrstvíme na těsto. Pečeme na 180°C cca 20 minut. Až buchta vychladne, potřeme ji zakysanou smetanou a dáme do lednice alespoň na 2 hodiny vychladit. 

 


Suroviny, které jsou zvýrazněny růžově koupíte na eshopu www.myprotein.cz, kde můžete využít slevu 37% na všechny produkty.
U objednávky zadejte slevový kód: LOJDOVALE a cena se automaticky sníží.