Pudinková buchta se zakysankou

Buchtu jsem nakrájela na 9 ks.

Nutriční hodnoty jsou uvedené na 1 ks.

199 kcal – 9 g B – 19 g S – 9 g T


 

 20210622125925_IMG_3678-01

na hranatou formu 20x20cm
 
Těsto: 
160 g hladké špaldové mouky
40 g čokoládového proteinu @myproteincz
2 vejce
80 g jablečného pyré
30 g rozpuštěného kokosového oleje
150 ml mléka
20 g kakaa
1 ČL pdp
špetka jedlé sody
čokoládový flavdrops @myproteincz
 
Pudink:
150 ml mléka
10 g vanilkového pudinkového prášku
vanilkový flavdrops @myproteincz
--
250 g zakysané smetany 12%
 
Postup:
V míse vyšleháme žloutky, pyré, mléko, kokosák a flavdrops. Poté přidáme mouku, protein, pdp, sodu a kakao. V jiné míse vyšleháme bílky do sněhu a opatrně ho vmícháme do těsta. Těsto nalijeme do formy vyložené pečícím papírem. Poté si klasicky uvaříme pudink a ten navrstvíme na těsto. Pečeme na 180°C cca 20 minut. Až buchta vychladne, potřeme ji zakysanou smetanou a dáme do lednice alespoň na 2 hodiny vychladit. 

 

Suroviny označené @myprotein koupíte na eshopu www.myprotein.cz kde můžete využít slevu až 42% na všechny produkty. U objednávky zadejte slevový kód: LOJDOVALE) a cena se automaticky sníží.

NajduZboží.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení